Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Senamrobik dan Perjumpaan Mingguan - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Perjumpaan berlangsung pada 16 Jun 2011 di Multipurpose Court Kubang Gajah, Perlis.