Talking Point Naib Canselor UniMAP Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, sempena Perjumpaan Mingguan dan Majlis Amanat SUKUM - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Amanat SUKUM berlangsung pada 28 Jun 2011 di Dewan Serbaguna Kubang Gajah, Arau, Perlis.