Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis Makan Malam UniMAP - PDRM Kontijen Perlis - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Makan Malam UniMAP - PDRM Kontijen Perlis berlangsung pada 17 Jun 2011 di Dewan Serbaguna Kubang Gajah, Perlis.