Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis sambutan Siswa Siswi (Akujanji Pelajar) Sempena Minggu Suaikenal Sidang Akademik 2011/2012 bagi Pengambilan Diploma - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis berlangsung pada 10 Jun 2011 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.