Majlis Pra Pelancaran Kompleks Sukan Universiti Malaysia Perlis - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2012)
Majlis Pra Pelancaran Kompleks Sukan Universiti Malaysia Perlis berlangsung pada 28 Februari 2012 di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Perlis, Kampus Tetap Pauh Putra, Perlis, Malaysia.