Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis Majlis Flag Off Konvoi Jalur Gemilang UniMAP 2010 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 30 Ogos 2010 di Dewan Serbaguna, Kubang Gajah, Arau, Perlis, Malaysia.