Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis Sempena Majlis Sambutan Siswa Siswi Bagi Sidang Akademik 2010/2011 - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis Sambutan Siswa Siswi berlangsung pada 6 Julai 2010 di Dewan 2020, Kangar, Perlis.