Talking Point Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis sempena Bengkel Pemikiran Kritis Matematik - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Ucapan Y.Bahagia Naib Canselor sempena Bengkel Pemikiran Kritis Matematik pada 2 April 2010, bertempat di Wang Ulu, Bintong, Kangar, Perlis.