Teks Ucapan Y.B Tuan Haji Fadillah Yusof, Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi sempena Majlis Penutupan Program Engineering Invention & Innovation Exhibition (ENVEX) 2010 - Fadillah, Yusof, Haji (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 4 April 2010 di Dewan SJKC Khoon Aik, Kangar, Perlis.