Teks Ucapan Y.A.B Dato’ Seri Dr. Md. Isa Bin Sabu Menteri Besar Perlis sempena Majlis Perasmian Seminar Pendidikan Melayu Antarabangsa (SePMA) - Md. Isa, Sabu, Dato’ Seri Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2011)
Majlis berlangsung pada 29 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.