Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2010 - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2011)
Ekspo Rekacipta dan Pameran Penyelidikan UniMAP 2010 telah diadakan pada 22 Disember 2010 bertempat di Dewan 2020, Kangar, Perlis.