The role of PERPUN in enhancing collaboration with its members to expand access to electronic resources in Malaysia - Amir Hussain, Md. Ishak (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar Kebangsaan Sumber Elektronik di Malaysia (SKSEM) 2010 dianjurkan oleh Perpustakaan, Universiti Malaysia Perlis dengan kerjasama Malaysian Online E-Resources Consortium (MOLEC) dan sokongan padu Persatuan Pustakawan Malaysia Kumpulan Utara bertempat di Bayview Beach Resort, Pulau Pinang pada 20 - 21 Disember 2010.